להרגיש כמו נפוליאון !
מאפה בצק עלים עם מילוי גבינות נפוליאון
מצרכים
- 300 גר' בצק עלים מופשר שופרסל
- מעט קמח לרידוד
- 400 גר' גבינת נפוליאון עם פלפלים ופפריקה
- 3 גמבות קלויות וקלופות פרוסות חציל מטוגן
- 1/2 כוס עלי בזיליקום
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- חלמון ביצה להברשה
- שומשום שופרסל
הכנה
חותכים את הבצק לשלושה מלבנים ומרדדים על משטח מקומח למלבן בגודל 50 על 30 ס"מ . מספרים במרכז המלבן את הגבינה. משאירים שוליים של חמישה ס"מ מכל צד. מסדרים על הגינה חתיכות גמבה וחצילים ובניהם על י בזיליקום. ממליחים ומפלפלים. סוגרים את הכרוכית צד על צד- ימין על שמואל .
מורחים בחלמון ביצה ומפזרים שומשום. אופיים בחום בינוני - 180 מעלות למשך כ 30 דקות עד שיזהיב.
בסיום האפייה מתקבל מאפה ריחני, מפנק במיוחד המתאים לכל אירוח חלבי, מנה נהדרת כמו של שף צרפתי רק אצלכם בבית.
תגובות
הוסף רשומת תגובה