פיצה מלוואח במחבת או בתנור

פיצה מלוואח במחבת או בתנור
הי חברים תראו מה אפשר לעשות ממלואח פשוט לוקחים עלה מלוואח ושמים במחבת מפזרים מה שרוצים ותוך 10 דקות זה מוכן אחלה של רעיון תודה לשופרסל על המלוואח שנתן לי להתנסות בו טעים וקל.



5 יחידות מלוואח קפואות שופרסל
80 גרם חמאת תנובה לטיגון
תוספות:
250 גרם גבינת קולאז’ קצ’קבל (גלעד) מגוררת דק
1 גביע גבינת פטה פיראוס מפוררת
100 גרם זיתים ירוקים  קצוצים
3 עגבניות חתוכות לקוביות

3 בצלים ירוקים קצוצים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
2 כפות אורגנו יבש
אפשר תוספת תירס גרגרים שופרסל או פטריות שופרסל


ההכנה ממיסים מעט חמאה במחבת בעלת קוטר זהה לקוטר המלוואח, מטגנים צד אחד הופכים לצד השני, זורים על הצד המטוגן מעט משני סוגי הגבינות, מפזרים מעל זיתים, עגבניות, ביצים קשות, בצל ופטרוזיליה.
2. מתבלים במלח ובפלפל ואורגו מכסים את המחבת ומטגנים על אש בינונית 2 – 3 דקות עד שהגבינות נמסות. מגישים מיד או אפשרות נוספת לפזר על מלוואח ןלהכניס לתנור חם ל10 דקות בערך

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה