בולונז ללא גלוטן

 


לכבוד שבת ישבתי וחיפשתי איך אני מכינה פסטה טעימה כמו במסעדה ללא גלוטן . הבן שלי אוהב פסטה והוא צליאקי. ואני מכירה המון פסטות אבל לא היו כל כך מוצלחים בטעמים, ישבתי לחפש ומצאתי טעמים חדשים שלא הכרנו. ושמחתי לגלות שיצא ממש טעים התנסתי בשני טעמים .ויש גם מתכון טעים

 תבואות משיקים את סדרת הפסטות האורגניות ללא גלוטן העשויות מקטניות וכוסמת. הפסטות מהירות הכנה, טעימות ועשירות בערכים תזונתיים .הפסטות, המיובאות מאיטליה, עשויות 100% קמחים אורגניים של חומוס, עדשים כתומות, עדשים צהובות, אפונה ירוקה, שעועית שחורה וכוסמת, שגודלו ללא חומרי הדברה ודשנים כימיים.


הסדרה כוללת 5 סוגים






"אטריות קטניות אורגניות": עשויות משילוב של קמחי עדשים כתומות אורגניות, אפונה ירוקה אורגנית, חומוס אורגני ושעועית שחורה אורגנית. מכילה 20 גרם חלבון ב-100 גרם

"אטריות עדשים כתומות אורגניות": עשויה 100% קמח עדשים כתומות אורגניות. מכילה 24 גרם חלבון ב-100 גרם

"פוסיליני עדשים צהובות אורגניות": עשויה 100% קמח עדשים צהובות אורגניות. מכילה 23 גרם חלבון ב-100 גרם

"פנה חומוס וכורכום אורגניים":עשויה מ-98% קמח חומוס אורגני ו-2% כורכום אורגני. מכילה 21 גרם חלבון ב-100 גרם

"פוסילי כוסמת": עשויה 100% קמח כוסמת אורגנית. מכילה 12.8 גרם חלבון ב-100 גרם


כשר פרווה בהשגחת בד"צ מחזיקי הדת בעל"ז ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

מחיר: 17.90 ש"ח לאריזה במשקל 250 גרם.

להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. 


בולונז עם המון ירקות!





חבילת פוזילי עדשים צהובות תבואות
500 גרם בשר טחון
1 בצל בינוני קצוץ
800 גרם עגבניות מרוסקות בקופסת שימורים
3 כפות גדושות רסק עגבניות
תבליות שום של חברת דורות
1-2 כוסות מים רותחים
3/4 כוס עלי בזיליקום טריים חתוכים גס



תיבול
: 1 כף סוכר חום, 1 כפית מלח, ופלפל שחור
קשוא אחד חציל קטן גמבה גזר סלרי את כל הירקות הללו אני טוחנת דק במיקסר שהילדים לא ירגישו את הירקות. מוסיפה לסיר.

ההכנה!
מטגנים בצל בסיר עם כף שמן עד להזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים (אש בינונית) תוך כדי ערבוב כ-3 דקות, עד שהבשר משנה את צבעו.
-שופכים לסיר את העגבניות המרוסקות ואת שאר החומרים ומתבלים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.  מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים במשך 15-20 דקות (מיד פעם יש להרים את המכסה ולערבב).
-מעבירים את הפסטההמוכן לסיר עם הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.





תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה