פסטה ריקו להרגיש באיטליה
ב-25 באוקטובר מדי שנה, מעריצי פסטה ברחבי העולם מתאגדים כדי לחגוג את יום הפסטה הבינלאומי.
פסטה ידועה בתור אחד המאכלים האהובים על צרכני האוכל ברחבי העולם והעדות הראשונה לשימוש בה נמצא כבר בשנת 1154 בעיר האיטלקית סיציליה. הפסטה היא המזון הבסיסי של המטבח האיטלקי והיא כוללת מעל 600 צורות, אשר נקראות על פי התיאור שלהן כמו: מעטפות, ספירלות, עוגות קטנות, לשונות קטנות, שערות דקות וכו'.
את הרעיון ליום הפסטה העולמי קבעו בקונגרס הפסטה העולמי בשנת 1995 כדי לקדם את אכילת הפסטה והתרבות הקולינרית, ומאז הוא יום בלתי נפרד בחייהם של המכורים לבצק.
"פסטה ריקו" משיקה סדרת פסטה טרייה מצוננת חדשה מסוג בוסיאטה:
בוסיאטה קלאסי, תרד וסלק
פסטה פרמיום טרייה קצרה בסטנדרט איכות מעולה, 100% חיטת דורום עם אחוז חלבון גבוה, עשויה בשיטה איטלקית מסורתית •
הסדרה כוללת 3 טעמים: בוסיאטה קלאסי, תרד וסלק, אינה מכילה חומרים משמרים או צבעי מאכל, טעימה להפליא ומזינה, קלה ומהירה להכנה ישירות מהמקרר
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 9.90 – 14.90 ₪ לאריזת 300 גרם
כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.
פסטה טרייה ומאוד טעימה
השבמחק