עוגת לאבנה!

מצרכים
2 ביצים
¼1 כוסות סוכר
½ כוס שמן רגיל
½ כוס (120 גרם) גבינת לאבנה 
1 גביע (150 גרם) יוגורט עזים 
½2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
¼ כפית מלח


בקערה גדולה טורפים סוכר וביצים כשלוש דקות, לתערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים שמן וממשיכים לטרוף. מוסיפים את הלאבנה ואת היוגורט וטורפים שוב. 
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים לקערה הגדולה דרך מסננת. מערבבים רק עד לאחידות ולא יותר מכך. הימנעו מערבוב יתר שיגרום לעוגה להיות דחוסה. מכניסים לתנור עש שקיסם יוצא יבש



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!