עוגיות פיצוחים מתכון לפי רון יוחננוב!
מרכיבים לכ-18 יחידות:
2 שקיות (300 גרם) MIX PRO קליית גת - תערובת חמוציות, בוטנים ושקדים
חלבון מביצה אחת גודל L / או משתי ביצים גודל M
3 כפות סילאן טבעי קליית גת / או 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.
3. מערבבים בקערה את החלבון ביחד עם הסילאן או הסוכר עד שמתחיל מעט להקציף.4. מוסיפים את תערובת ה-PRO MIX ומערבבים היטב, עד לציפוי של הפיצוחים.
5. בעזרת כף יוצרים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשטחים מעט.
6. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. זהירות לא לשרוף!
7. מצננים היטב את העוגיות ומגישים. שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.
לגיוון ושדרוג:
אפשר להוסיף לתערובת עד 1/2 כוס: שומשום/גרעיני חמנייה/גרעיני דלעת/זרעי פשתן/אגוזי מלך חצויים.
...
תגובות
הוסף רשומת תגובה