עוגיות פיצוחים מתכון לפי רון יוחננוב!

  

מרכיבים לכ-18 יחידות:

2 שקיות (300 גרם) MIX PRO קליית גת - תערובת חמוציות, בוטנים ושקדים 

חלבון מביצה אחת גודל L / או משתי ביצים גודל M

3 כפות סילאן טבעי קליית גת / או 1/2 כוס סוכר

 

אופן ההכנה: 

1.     מחממים תנור ל-170 מעלות.

2.     מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט. 

3.     מערבבים בקערה את החלבון ביחד עם הסילאן או הסוכר עד שמתחיל מעט להקציף.

4.     מוסיפים את תערובת ה-PRO MIX ומערבבים היטב, עד לציפוי של הפיצוחים.

5.     בעזרת כף יוצרים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשטחים מעט.

6.     מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. זהירות לא לשרוף!

7.     מצננים היטב את העוגיות ומגישים. שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.

 

לגיוון ושדרוג:

אפשר להוסיף לתערובת עד 1/2 כוס: שומשום/גרעיני חמנייה/גרעיני דלעת/זרעי פשתן/אגוזי מלך חצויים.   


 


 

 


 

...

 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

טבחה בחצילים טריפולטאי!