עוגת תפוזים ללא גלוטן 10 דקות הכנה!
עוגה קלה להכנה טעימה מאוד מוצלחת מאוד
2 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים
כוס קמח קוניטודור
חצי כוס קמח תירס
ושקית אפיה
פצפוצי שוקולד
אפשר להמיס שוקולד לשפוך על העוגה ואז יש לכם עוגת שיש,
ההכנה
מערבבים הכל חוץ מפצפוצי השוקלד. שופכים לתבנית ומעל מפזרים את פצפוצי השוקלד. מכניסים לתנור בחום 180 מעלות עד שקיסם שנכנס לעוגה יוצא יבש זה הסימן שלנו לעוגה אפויה היטב.
תגובות
הוסף רשומת תגובה