עוגת תפוזים ללא גלוטן 10 דקות הכנה!

עוגה קלה להכנה טעימה מאוד מוצלחת מאוד

2 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
כף דבש או סילאן
חצי כוס מיץ תפוזים
כוס קמח קוניטודור
חצי כוס קמח תירס
ושקית אפיה
פצפוצי שוקולד
אפשר להמיס שוקולד לשפוך על העוגה ואז יש לכם עוגת שיש,

הכנתי פעמיים את המתכון  כי לכל מתכון מתאים עוגת אינגילש קייק.




ההכנה 
 מערבבים הכל חוץ מפצפוצי השוקלד. שופכים לתבנית ומעל מפזרים את פצפוצי השוקלד. מכניסים לתנור בחום 180 מעלות עד שקיסם שנכנס לעוגה יוצא יבש זה הסימן שלנו לעוגה אפויה היטב.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה