עוגיות שיבולת שועל ללא גלוטן!
עוגיות שיבולת שועל
לרגישים לגלוטן אבל שמותר להם לאכול שיבולת שועל
הבן שלי רגיש לגלוטן אבל מותר לו לאכול שיבולת שועל.
ל-45-50 עוגיות:
2/3 כוס סוכר חום בהיר
2 ביצים
1/2 כפית תמצית וניל (לא חובה)
1/2 כוס טחינה גולמית
60 גרם מרגרינה נטורינה
1 כוס קמח ללא גלוטן.
1 כפית אבקת אפייה
11/2 כוסות שיבולת שועל טחון
1/2 כוס חמוציות
שוקלד מריר קוביות
ההכנה מערבבים הכל במיקסר שתי דקות יוצרים עיגולים , מכניסים לתנור טורבו 160 מעלות.בתאבון
לרגישים לגלוטן אבל שמותר להם לאכול שיבולת שועל
הבן שלי רגיש לגלוטן אבל מותר לו לאכול שיבולת שועל.
מהפכה באפייה הביתית, שמרית משיקה את סדרת נטורינה לאפייה.ממש אהבתי שזה יותר בריא ממרגרינה. מרגרינה לא נכנסת אלי הביתה וחמאה קצת בעיתית בגלל שזה חלבי ואני שומרת כשרות. שמחתי לגלות את הדבר הבא והטוב הזה.
בסדרה שני מוצרים: נטורינה קוקוס- עשירה בשמן קוקוס ונטורינה זית- עשירה בשמן זית. שני המוצרים נהנים מיתרונות רבים: ללא שומן מוקשה, ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס, טעם ניטרלי וללא טעם הקוקוס או הזית, המתאימים למגוון רב של אפייה פרווה וטבעונית
לאור הניסיון רב השנים של חברת שמרית בתחום האפייה והיכרותה עם צורכי הענף, פיתחה החברה את נטורינה–סדרת תחליפי שומן המבוססת על שמנים צמחיים בעלי ערכים תזונתיים מוספים, המהווה תחליף פרווה וטבעוני לחמאה ותחליף בעל יתרונות תזונתיים על פני מוצרי המרגרינה הקיימים כיום בשוק.
סדרת נטורינה כוללת בשלב זה שני מוצרים חדשים וייחודיים: הראשון על בסיס שמן קוקוס והשני על בסיס שמן זית. שני המוצרים בעלי טעם ניטרלי ומרקם חלק,שאינם ניכרים באפייה.
אופן השימוש: יש להביא את המוצר לטמ"פ החדר לפני שימוש (להוציא כחצי שעה לפני השימוש)
כשרות: כשר פרווה, בד"ץ העדה החרדית.
תגובות
הוסף רשומת תגובה