מלפפונים חמוצים מבית אימי!
כשהייתי קטנה, אימי ואני היינו הולכות לשוק בלוד. היינו מחכים לעונת האביב לרכוש מלפפונים טריים. הריח שלהם היה ממכר. לא בכל השנה היו מלפפונים כמו עכשיו. אלא כל דבר בעונה שלו ובאמת הטעם נורא השתנה. היינו קונות מלפפונים קטנים ואימי הייתה מכינה חמוצים מהם. הייתה מניחה את הצנצנת בחוץ בשמש. ואחרי שלושה ארבעה ימים היו מוכנים לאכילה. כל יום כשהייתי חוזרת מבית הספר בודקת מסתכלת איך הצבע הירוק שלהם משתנה לצבע של מלפפון חמוץ. זכרונות הילדות שלי הביאו אותי להכין עכשיו לנכדי את המלפפונים של אמא שלי שתהייה בריאה.
מלפפונים כבושים במלח- מתכון למלפפונים חמוצים הכי טעימים שיש, יותר מבכל חנות או מעדנייה! מרכיבים |
תגובות
הוסף רשומת תגובה