חזה עוף מתוק חמוץ ממש טעים!
עוף חמוץ מתוק
לבלילה:
לרוטב:
אופן ההכנה:
להכנת הרוטב: שמים את המצרכים לרוטב בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות, עד שהרוטב הסמיך, ואז טועמים. הרוטב צריך להיות מאוזן בין חמיצות, מתיקות, חריפות ומליחותבנתיים מחממים שמן לטיגון עמוק.
חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל 2 ס"מ בערך ומצפים בקורנפלור. בקערה מערבבים את כל המצרכים לבלילה לתערובת סמיכה ואחידה. אם התערובת מרגישה סמיכה מדי, מוסיפים לה עוד מים קרים עד ששהיא מגיעה לסמיכות של שמנת מתוקה קרה.
טובלים את פיסות העוף בבלילה ומטגנים ב-2 נגלות, כל נגלה 3 דקות או עד שהבלילה הזהיבה והעוף התבשל לחלוטין. מוציאים לנייר סופג ומיד מערבבים עם הרוטב שבקערה. מגישים ביחד.
|
תגובות
הוסף רשומת תגובה