יום רביעי, 1 במרץ 2017

אל תקפאו על השמרים!

לי אין זמן מיותר , ויש אנשים שממש חוששים להתעסק עם בצק ושמרים. לא תופח להם יוצא יבש  כמה מים לשים יוצא דביק המון סיבות לא להתעסק בבצק שמרים אז הנה המהפכה כבר כאן. לא צריך להתעסק איתם בהכנת פיצה לדוגמא. יש קמח שמרים חדש  וניסיתי אותו והוא ממש הצלחה אצלי. רציתי לפנק את הנכד בפיצה ביתית טעימה. לא תאמינו אבל הכנתי אותה בחמש דקות. לא כל הזמן בריא לקנות מוכן ולא יודעים מה שמו לכם בפיצה. כאן אתם אחראים לכך מה ילדיכם יאכלו וכייף גדול להכין עם הילדים או הנכדים. ואין כמו פיצה אכותית ובריאה של הבית.





מתכון קל ומהיר הכנה שהנכד בן שלוש וחצי הכין יחד איתי.

המצרכים

שקית קמח שמרים אוסם
 שזה מוצר חדש שיצא עכשיו ממש מהפיכה בעולם המטבח .

מצרכים לפיצה

 קמח שתופח בחמש דקות
 מים לפי הצורך
מלח
ומעט שמן חצי כוס בערך.



מצרכים למילוי


רוטב מוכן של פרפקטו
גבינה צהובה
זיתים
והשאר תשימו כרצונכם. גמבה, תירס ,פטריות ,גבינה בולגרית, איך שאתם אוהבים אני הכנתי יחד עם נכדי אז זו הפיצה שהוא אוהב.
ללוש ולחכות חמש דקות  להניח על תבנית ולשים את הרוטב והגבינה ועל זה זיתים, להכניס לתנור  עד שמזהיב .

אם תרצו את התחתית מצב קריספי .  תניחו את הבצק בתחתית התנור לכמה דקות ואחר כך תעבירו למדף האמצעי. בתאבון.