משקאות מתפוחים לראש השנה!

 לכבוד ראש השנה ובהתאמה לימי הקיץ הלוהטים, ליאור רפאל, ברמן ב-Centro Café, מציע ארבעה מתכונים למשקאות צוננים על טהרת תרכיז התפוחים הטבעיים של טעמי הגליל שעשויים מתפוחי בראשית מפסגות גליל-גולן – בכל בקבוק תרכיז מכ-5 ק"ג תפוחים, 100% תפוחים, ללא תוספת סוכר, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל.



סיידר תפוחים צונן

צילום: טל שחר


המרכיבים לקנקן סיידר: 5 כוסות מים, 1 כוס תרכיז תפוחים צלול של טעמי הגליל, 3-4 מקלות קינמון, 2-3 כוכבי אניס, מעט פלפל אנגלי, תפוח אחד 

איך מכינים?

  1. מוזגים לקנקן את המים ותרכיז התפוחים ומערבבים היטב.

  2. חותכים את התפוח לקוביות קטנות ומעבירים לקנקן.

  3. מוסיפים את התבלינים: קינמון, כוכבי אניס ופלפל אנגלי.

  4. ניתן להוסיף קרח או להעביר למקרר לשעה לפחות. מומלץ להגיש צונן.

שייק תפוח, ג'ינג'ר ותפוז

המרכיבים לכוס משקה אחת:

2 כפות תרכיז תפוחים סחוט של טעמי הגליל, 1/3 כוס מיץ תפוזים, 1/2 כוס קרח, 1 כפית ג'ינג'ר מגורד.

איך מכינים? 

טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר. ניתן להוסיף מים לקבלת הסמיכות שאוהבים או תרכיז למתיקות לפי הטעם. 

צילום: טל שחר


גרניטה תפוח-נענע

המרכיבים לכוס משקה אחת: 

 1/4 כוס (60 מ"ל) תרכיז תפוחים סחוט של טעמי הגליל, חופן נענע, 1 כוס קרח, מיץ מחצי לימון.

איך מכינים? טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר ומגישים. ניתן לקשט עם עלי נענע או פרוסות תפוח.

צילום: טל שחר



קוקטייל 'אפל קייק'

המרכיבים ל-1 כוס קוקטייל: 2 כפות (30 מ"ל) תרכיז תפוחים צלול של טעמי הגליל, 1/4 כוס (60 מ"ל) ג'ין, 1 1/2 (20 מ"ל) מיץ לימון, 1/2 כוס קרח

איך מכינים?

  1. מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים היטב עם קרח. 

  2. מסננים ומגישים בכוס קוקטייל לבחירתכם. ניתן לקשט עם מניפת תפוח ופרוסת לימון.

צילום: טל שחר





תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!