טבחה בחצילים טריפולטאי!




  •  

  • 1/3 כוס שמן זית
  • בצל  חתוך לקוביות
     או קצוץ דק מה שתבחרו
  •  כרעיים ארבע או שש חתיכות אם תרצו בשר כתף אז תחכתכו לקוביות תבשלו במים רותחים כחצי בישול ואז להעביר לתבשיל ...
  • 1 ראשי שום מפורקים לשיניים ללא הקליפה
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 1 חציל מקולף חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכים לרבעים
  • 2 תפוחי אדמה רבעים
  • 700 גרם (חתיכה גדולה) דלעת, קלופה וחתוכה לקוביות גדולות
  • מלח ופלפל לפי הטעם

  • 1. מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח,  מטגנים בצל ,מוסיפים את קוביות הבשר ומשחימים מעל להבה בינונית כ- 2 דקות מכל צד ומוציאים.
  • 2. בשמן בו נצרב הבשר, מזהיבים את שיני השום כ-30 שניות מעל להבה בינונית גבוהה.
  • 3. יוצקים לסיר עם שיני השום 1/2 כוס מים, מוסיפים את רסק העגבניות, שני סוגי הפפריקה, ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.מוסיפים את החצילים והעגבניות אני הוספתי גם תפוח אדמה קוביות
  • 4. מחזירים לסיר את הבשר, מוסיפים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
  • 5. מבשלים מעל להבה נמוכה כשעתיים או עד שהבשר נימוח. אם רואים שחסרים נוזלים מוסיפים עוד מים.

תגובות

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה