עוגת בראוניז עם 6 מרכיבים!



200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
4 ביצים גדולות
כוס סוכר
200 גרם קמח ללא גלוטן קמח קוניטודור
אגוזי מלך מפוררים גס 


מכניסים למיקרוגל  שוקולד למשך דקה, מערבבים עד לקבלת קרם חלק, אם נותרו גושים מכניסים שוב ל-30 שניות נוספות.
כעת, מוסיפים לקערת השוקולד המומס את השמן ומערבבים היטב ובמהירות.
עכשיו מוסיפים את הביצים - בכל פעם ביצה אחת, תוך כדי טריפה מהירה מאוד של הבלילה (חשוב לטרוף מהר כדי שהביצים לא ייקרשו).
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטרוף בזריזות עד לאיחוד.
מוסיפים את הקמח ומערבבים בתנועות קיפול כ-15 שניות.
יוצקים את בלילת הבראוניז לתבנית משומנת קלות.
לאחר הכנת הבראוניז ויציקה שלו לתבנית, זה הזמן לשדרג עם אגוזים / אוראו או מה שתבחרו - פשוט פזרו את התוספת על גבי בלילת העוגה
אופים את העוגה בתנור חם במשך 25-35 דקות.
הבראוניז מוכן כשקיסם במרכז העוגה יוצא נקי.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!