עוגת בראוניז עם 6 מרכיבים!
200 גרם שוקולד מריר
אגוזי מלך מפוררים גס
מכניסים למיקרוגל שוקולד למשך דקה, מערבבים עד לקבלת קרם חלק, אם נותרו גושים מכניסים שוב ל-30 שניות נוספות.
עכשיו מוסיפים את הביצים - בכל פעם ביצה אחת, תוך כדי טריפה מהירה מאוד של הבלילה (חשוב לטרוף מהר כדי שהביצים לא ייקרשו).
לאחר הכנת הבראוניז ויציקה שלו לתבנית, זה הזמן לשדרג עם אגוזים / אוראו או מה שתבחרו - פשוט פזרו את התוספת על גבי בלילת העוגה
תגובות
הוסף רשומת תגובה