יום חמישי, 4 בינואר 2018

סלט חצילים רומני ב10 דקות!

המצרכים!


חציל אחד גדול
2 גמבות אדומות
בצל אחד
שמן
 2 כפות חומץ
מלח
פלפל שחור
2 שיני שום

1. לשים את החצילים  והבצל והפלפלים בגריל או על מנגל.
2. להפוך מדי פעם שלא יישרפו (למשך כ- 20-30 דקות).
3. לקרר, לקלף את החציל הבצל  והפלפלים, ולקצוץ אותם או בסכין חדה או במעבד מזון בפולסים.
4. להוסיף שום כתוש, שמן, מלח, חומץ ופלפל
5. להכניס למקרר - הסלט טעים לאחר כמה שעות.
6. בתיאבון (: