לחם טחינה ללא קמח בכלל!


לחם טחינה ללא קמח בכלל וללא גלוטן!




5 ביצים גדולות (L)
1 כוס טחינה גולמית
1 כף גדושה סילאן 
1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה להוסיף ממש רגע לפני ששופכים לתנור את כל התערובת זה ממש חשוב
1 כפית שטוחה מלח
לטופינג:
רבע כוס גרעיני חמניות
רבע כוס גרעיני דלעת
2 כפות שומשום
1 כף גדושה זרעי פשתן
אופן הכנה: 
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
2. מערבבים בקערית את כל החומרים
3. טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים טחינה גולמית, סילאן , אבקת סודה לשתייה ומלח, ומערבבים. 

4. יוצקים את המסה מיד לתבנית ומפזרים מעל גרעיני חמניה.

5. אופים כ-30-25 דקות עד שהלחם זהוב וקיסם הננעץ במרכזו יוצא יבש עם פירורים לחים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה