לחם טחינה ללא קמח בכלל!
לחם טחינה ללא קמח בכלל וללא גלוטן!
5 ביצים גדולות (L)
1 כוס טחינה גולמית
1 כף גדושה סילאן
1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה להוסיף ממש רגע לפני ששופכים לתנור את כל התערובת זה ממש חשוב
1 כפית שטוחה מלח
1 כוס טחינה גולמית
1 כף גדושה סילאן
1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה להוסיף ממש רגע לפני ששופכים לתנור את כל התערובת זה ממש חשוב
1 כפית שטוחה מלח
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
2. מערבבים בקערית את כל החומרים
3. טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים טחינה גולמית, סילאן , אבקת סודה לשתייה ומלח, ומערבבים.
4. יוצקים את המסה מיד לתבנית ומפזרים מעל גרעיני חמניה.
5. אופים כ-30-25 דקות עד שהלחם זהוב וקיסם הננעץ במרכזו יוצא יבש עם פירורים לחים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה