לחם טחינה ללא קמח בכלל!


לחם טחינה ללא קמח בכלל וללא גלוטן!




5 ביצים גדולות (L)
1 כוס טחינה גולמית
1 כף גדושה סילאן 
1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה להוסיף ממש רגע לפני ששופכים לתנור את כל התערובת זה ממש חשוב
1 כפית שטוחה מלח
לטופינג:
רבע כוס גרעיני חמניות
רבע כוס גרעיני דלעת
2 כפות שומשום
1 כף גדושה זרעי פשתן
אופן הכנה: 
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
2. מערבבים בקערית את כל החומרים
3. טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים טחינה גולמית, סילאן , אבקת סודה לשתייה ומלח, ומערבבים. 

4. יוצקים את המסה מיד לתבנית ומפזרים מעל גרעיני חמניה.

5. אופים כ-30-25 דקות עד שהלחם זהוב וקיסם הננעץ במרכזו יוצא יבש עם פירורים לחים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!