עוגת גבינה קרה ללא בישול!
בצק
פתי בר עם 100 גרם חמאה במיקסר לערבב עד פרורים. לשטח ולשמור לציפוי למעלה
מלית
500 גרם גבינה לבנה
1 גביעי שמנת מתוקה
200 ג` סוכר (כוס)
כפית סוכר וניל
250 מ"ל גבינת שמנת נפוליאון
חצי כוס תרכיז מנגו פריגת
14 ג` ג`לטין- שקית אחת
פודינג וניל אחד
להמיס את הג`לטין, המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערית, להוסיף 4 כפות חלב, להשאיר בצד ל 10 דקות להכניס למיקרו ל30 שניות.
4. להקציף שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל. לערבב גבינה, חמוצה, סוכר, סוכר וניל. להוסיף לתערובת הגבינה את הג`לטין המומס. להוסיף את תרכיז המנגו ולקפל את תערובת הגבינה לקרם הוניל. להעביר את קרם הגבינה לתבנית עם 3/4 בצק. לפורר למעלה את 1/4 הבצק שנותר.
להכניס למקרר להגיש אחרי יום.
תגובות
הוסף רשומת תגובה