קובנה מקמח של סוגת מיוחד ללחם
מנסיוני בקמח לחם של סוגת מוצר שזכה בקטגורית מוצר השנה 2013 אכן מוצר מומלץ ביותר אפיתי בקמח הזה קובנה
הבצק היה רך ונעים למגע תפח מהר ויצאו קובנות פריכות רכות וטעימות הנה תמונות
הנה מתכון :
לוקחים קילו קמח כף מלח 2 כפות סוכר 2 כפות שימרית 3 כוסות מים פושרים מערבבים ומחכים להתפחה. ושוב לשים ומחכים להתפחה נוספת .ואחר כך פותחים מורחים בחמאה מומסת. עושים עיגולים .ושמים בתבנית משומנת ומחכים להתפחה נוספת ואז לתנור בחום בנוני עד שמשחים בתאבון.בערך שעה בתנור.
הבצק היה רך ונעים למגע תפח מהר ויצאו קובנות פריכות רכות וטעימות הנה תמונות
הנה מתכון :
לוקחים קילו קמח כף מלח 2 כפות סוכר 2 כפות שימרית 3 כוסות מים פושרים מערבבים ומחכים להתפחה. ושוב לשים ומחכים להתפחה נוספת .ואחר כך פותחים מורחים בחמאה מומסת. עושים עיגולים .ושמים בתבנית משומנת ומחכים להתפחה נוספת ואז לתנור בחום בנוני עד שמשחים בתאבון.בערך שעה בתנור.
תגובות
הוסף רשומת תגובה