מרק ירקות וגריסים בקלי קלות!

אין כמו יום חורפי להתחמם עם צלחת מרק חם וטעים ומזין
להתענג על צלחת מרק ירקות, אני אוהבת את הסמיכות של המרק ועוד הוספתי גריסים ועכשיו זה הפך לארוחה שלמה. מרק עשיר סמיך משביע, מושלם לכל יום חורפי. תפנקו את עצמכם בכיף. והכי כיף לרסק חלק מהמרק במוט בלנדר ץ יוצא סמיך וטעים


מרכיבים  למרק

בצל גדול חתוך לרצועות
2 שיני שום
2 גזרים מגורדים גס
3 כפות גריסים
קישוא מגורד

תפוח אדמה קוביות
ליטר וחצי מים
בטטה בינונית מגורדת 
חצי כפית כורכום
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

פפריקה 
כמון כף
צרור קוסברה או פטרוזילה

 לשים בסיר חם 4 כפות שמן להוסיף את הבצל לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, . להוסיף את השום לדקה טיגון ואת שאר הירקות  לערבב כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים.
2. לבשל כ 10 דקות להוסיף תבלינים ולבשל כ 30 דקות. 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!