דג בטמפורה!

מתכונים – השף לויה
כל הכמויות מיועדות ל-4 מנות


ברמונדי בטמפורה, צ'ילי וחרדל
מצרכים
  • 4 פילה ברמונדי חתוכים לקוביות
  • כוס קמח טמפורה
  • כוס בירה
  • קורט מלח
  • קורט פלפל לבן
  • 3 ביצים
  • חצי כוס יין לבן
  • 3 כפות סויה מתוקה
  • איולי ביתי
  • 3 כפות צ'ילי מתוק
  • כף ברנדי
  • כף חרדל דיג'ון גרגירים
  • קורט שאטה גרוס


אופן הכנה
  • במעבד מזון מערבבים את הקמח עם הבירה, הביצים, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. רצוי שתהיה סמיכות
  • (כמו של פנקייק).
  • בנפרד, חותכים את הברמונדי לקוביות ומניחים אותן במשך חצי שעה במעט יין לבן וסויה מתוקה.
  • מוציאים מהמרינדה את קוביות הברמונדי, מייבשים היטב, שמים בתערובת טמפורה ומטגנים בשמן עמוק.
הכנת הרוטב:
נכין את הרוטב שבו נטבול את הברמונדי: מוסיפים לאיולי הביתי,  את הצ'ילי המתוק, חרדל דיג'ון גרגירים,
ברנדי וקורט שאטה גרוס. מערבבים היטב ותובלים את קוביות הברמונדי באיולי-צ'ילי שיצרנו.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה