אני המלכה והוא מלח הארץ !

בכול יום שישי השיש שלי נראה עמוס מידי . לא יודעת אם גם אצלכם זה כך. אני למשל מוציאה את הסירים ואת כל התבלינים ומניחה על השיש. וכך מתחיל יום בישולים לשבת. מה שכן אני נוהגת לערבב את התבלינים בצלחת לוקחת כל מיני תבלינים ומערבבת ואחר כך שופכת לתוך סיר הבישול. אבל יום שישי הזה  יהיה פחות עמוס כי לא צריך להשתמש בהמון תבלינים כי התבלינים כבר בפנים יחד עם המלח. שמחתי לגלות את הסדרה החדשה של מלח הארץ אתם לא מבינים איזה כיף ואיזה טעם כי הכל נטחן באותו רגע שמשתמשים בתבלין איזה ארומה. איזה ריח ואיזה טריות. עם מלח הארץ יום שישי אני מלכה!



סדרת המטחנות החדשה של "מלח הארץ" 3 מטחנות מעוצבות המכילות תערובות של מלח ים טבעי ואקסטרא תבלינים טבעיים בשלושה סגנונות חדשים ומסקרנים:

1.      מטחנת אקסטרא תבלינים – טנדורי: תערובת מלח ים טבעי ותבלינים בנוסח הודי, מכילה 
שפע תבלינים כגון: זנגביל, זרעי חילבה, שום יבש, פפריקה מתוקה, פלפל שאטה, זרעי כוסברה, 
בצל יבש, פלפל שחור, כמון, קליפת לימון, ציפורן, עלי כוסברה, כורכום, הל וקינמון. 

כל אלה מוסיפים טוויסט של טעם מהמטבח ההודי לכל תבשיל ומנה. 
במטחנה 125 גרם של תערובת מלח  ותבלינים.
2.      מטחנת אקסטרא תבלינים – ספייסי: תערובת מלח ים טבעי ומגוון עשיר של תבלינים כגון:
 פלפל שאטה, שום יבש, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, פלפל אדום, פלפל ירוק, פלפל חלפיניו,
 זרעי כוסברה, כמון ושמן קפסיקום. כל אלה מוסיפים מעניקים טעם חריף ועשיר לכל מנה 
בבישול או בהגשה. במטחנה 115 גרם של תערובת מלח ותבלינים.
3.      מטחנת אקסטרא תבלינים – שום פלפל: תערובת של מלח ים טבעי, שום יבש, 
פלפל שחור, פלפל לבן, פלפל ירוק, פלפל אדום, דוחן ושמן פלפל. השילוב בין המלח הטבעי והפלפלים השונים מהווה איזון נפלא בין המליחות והחריפות. במטחנה 115 גרם של תערובת מלח ותבלינים.

בכל מטחנה תערובת 100% טבעית של מלח ים ומגוון ייחודי ועשיר של תבלינים 
ועשבי תיבול. השימוש במטחנות מייתר את הצורך בתבלינים נוספים: כמה סיבובים 
קלים של המטחנה – ומתקבלת מנה מתובלת בצורה טבעית המעניקה חוויה אנינה של טעם.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

טבחה בחצילים טריפולטאי!