צ'ואי: חטיף הדגנים במרקם הרך פחות סוכר!
גילגולו של בוטן!
כשהייתי קטנה גרתי מול דגה שגידלו בו בוטנים .והיינו מחכים שיהיה מותר לאסוף את הלקט שנשאר לאחר הקטיף. היינו הולכים יחד כל אחיותי והיינו אוספים וקוטפים את הבוטנים . הריח של הבוטן הטרי עדיין נמצא באפי. היינו יושבים בערב ומקלפים את הבוטנים מהקליפה הקשה. ואחר כך אמא הייתה קולה במחבת עם מלח.וגם לפעמים עם סוכר במקום מלח. וזו היתה חגיגה אמיתית וזכרונות ילדותי בענין הבוטנים. גם אבא היה מחלק לנו את הבוטנים המסוכרים בשבת ככה קינוח לאחר הארוחה. שמחתי לטעום את הבוטנים ולהזכר בזכרונות ילדותי.
כשהייתי קטנה גרתי מול דגה שגידלו בו בוטנים .והיינו מחכים שיהיה מותר לאסוף את הלקט שנשאר לאחר הקטיף. היינו הולכים יחד כל אחיותי והיינו אוספים וקוטפים את הבוטנים . הריח של הבוטן הטרי עדיין נמצא באפי. היינו יושבים בערב ומקלפים את הבוטנים מהקליפה הקשה. ואחר כך אמא הייתה קולה במחבת עם מלח.וגם לפעמים עם סוכר במקום מלח. וזו היתה חגיגה אמיתית וזכרונות ילדותי בענין הבוטנים. גם אבא היה מחלק לנו את הבוטנים המסוכרים בשבת ככה קינוח לאחר הארוחה. שמחתי לטעום את הבוטנים ולהזכר בזכרונות ילדותי.
שני טעמים חדשים לצ'ואי: חטיף הדגנים במרקם הרך
בנייצר ואלי מכירים את הצורך היומיומי שלנו בחטיף מתוק אשר יעניק לנו אנרגיה, תחושת כיף ובמקביל יהיה מורכב מהחומרים האיכותיים ביותר, ללא תוספת צבעי מאכל וללא חומרים משמרים.
צ'ואי נותן את המענה:
חטיף במרקם רך המשלב באופן מושלם את הטעמים מתוק ומלוח,
כעת על המדפים עם שני הטעמים החדשים בפחות סוכר
חטיף צ'ואי שוקולד מריר מעולה עם ציפוי בטעם שוקולד
חטיף צ'ואי בוטנים מפנק בציפוי עם חמאת בוטנים אמיתית.
הצורך העז בחטיף מתוק, מוכר לנו כמעט מכל שלב במהלך היום:
בין אם בשעה 8:00 בבוקר כששותים את הקפה ורוצים לידו פינוק טעים, או בשעה 16:00 הידועה לרבים כשעה קריטית בו הגוף דורש מתוק אשר ימלא אותנו באנרגיה חיונית.
נייצר ואלי מציעה שדרוג מתוק בדיוק לרגעים האלה עם שני טעמים חדשים לסדרת צ'ואי:
- חטיף צ'ואי שוקולד מריר מעולה עם ציפוי בטעם שוקולד
- חטיף צ'ואי בוטנים מפנק בציפוי עם חמאת בוטנים אמיתית
- מאפינס בוטנים עם חטיפי נייצר ואלי
3 ביצים
1/2 כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח רגיל- שלוש נייצר ואלי חטיף אישי לא אריזה לפורר את החטיפים
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים היטב את כל החומרים למעט הקמח.
2. כשכל החומרים מעורבבים היטב, מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב רק עד שמתקבלת עיסה חלקה וללא גושים. העיסה היא נוזלית מעט וזה בסדר.
3. מחלקים לתבניות אישיות (אין צורך לשמן את התבנית). אם רוצים, בשלב זה ניתן להוסיף גם פצפוצי שוקולד או תוספת אחרת אני הוספתי סירופ שוקלד
צ'ואי עשוי משיבולת שועל מלאה, עשיר בסיבים תזונתיים, המגיע מבוטנים ושקדים שלמים ופחות 30% מכמות הסוכר! מכיל מינרלים ממקורות טבעיים וללא תוספת של חומרים משמרים וצבעי מאכל.
השילוב של טעמי המתוק והמלוח יוצרים טעם ייחודי, אהוב אשר מעניק חוויה עשירה וכיפית.
נייצר ואלי מקפידים לבדוק באופן שוטף מול קהלי היעד מהם הטעמים האהודים ובהתאם מייצרים חטיפים בטעמים חדישים ומיוחדים.
מחקר שנעשה מצא כי רבים מחפשים חטיף מתוק ומפנק ובמקביל בעל יתרונות תזונתיים חיוביים.
נייצר ואלי הוא מקום של שקט שלווה ירוק בעניים . ולכן השם גם בחטיף כשלוקחים ביס הגוף מרגיש מין שלווה של מתיקות .האדום גם מדגיש את החיבור לאדמה הן מבחינת הרכיבים האיכותיים, הטעם הנקי והיתרונות התזונתיים ואת עובדת היותו של המוצר בעל אנרגיה גבוהה, מרגש ומעורר.
החטיפים החדשים ישווק במארזים הכוללים 5 חטיפים.
עלות מומלצת לצרכן : 19.90 ₪ למארז
מחיר השקה: 14.90 או שני מארזים ב29.90
את חטיפי נייצ'ר וואלי ניתן להשיג בכל רשתות השיווק, חנויות המזון והמרכולים ברחבי הארץ
תגובות
הוסף רשומת תגובה