כעכים מלוחים מבית סבתא

כשהייתי קטנה הייתי יושבת עם סבתא שלי ליד מכונת העוגיות או הבשר לא משנה איך תקראו למכונה אבל אני הייתי יושבת ומסובבת את המכונה וסבתא שלי היתה מעגלת את קצוות העוגיות ומכינה כעכים מתוקים ומלוחים.סבתי נפטרה מזמן אבל געגעוי לעוגיות הללו נתנו לי לנבור ולחפש את המתכון הכי קרוב בטעמים אל תותרו על זרעי השומר הכוסברה זה נותן את הטעם המוכר והטעים המיחד את העוגיות הללו בתאבון ספרו לי איך יצא לכם. תלחצו תראו סרטון שלי מכינה עוגיות בצק 420 גרם (3 כוסות) קמח מנופה שופרסל 150 גרם חמאה רכה 5 גרם (1 כפית) אבקת אפייה 10 גרם (1 כפית) שמרים טריים 70 גרם (1/2 כוס) שומשום מלא שופרסל 10 גרם (1 כף) מלח 80 מיליליטר (1/3 כוס) מים 80 מיליליטר (1/3 כוס) שמן שופרסל זרעי שומר קימל זרעי כוסברה אלה שנתנו את הטון לטעמים של פעם לציפוי: 2 ביצים טרופות 70 גרם (1/2 כוס) שומשום 70 גרם (1/2 כוס) שומשום שחור אופן ההכנה: מכינים את הבצק ומתפיחים: שמים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים 4-3 דקות עד לקבלת בצק רך. מכסים את קערת המיקסר במגבת ונותנים לבצק לנוח...