חדש מיחיעם!


 

"מעדני יחיעם" מרחיבה את סדרת הפרמיום שלה בשלושה מוצרים חדשים פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף


כשמתחשק לי משהו לאכול . אז תמיד תהיה לי סוג של פסטרמה מכינה לי כריך מלא בריאות, כי אני לא חסידה של מוצרי בשר כמו עוף. ולהשלמת חלבון יומי מעדיפה כריך םסטרמה עם ירקות. . קל טעים מזין ,
שיתוף ב facebook


שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם" מקיבוץ יחיעם, מרחיבה את סדרת נקניקי הפרמיום ומצרפת לסדרת המוצרים המובילה 3 מעדני בשר חדשים: פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף.


המוצרים משובחים ואיכותיים ביותר, בטעם עשיר של מעדניית בוטיק ומשווקים לצרכן באריזות בשירות
 עצמיי. הנקניקים מצטרפים לסדרת נקניקי הפרמיום המצליחה של מעדני יחיעם הכוללת מעדני בשר
 בסגנון עולמי בהם: סלמי סרוולט קלאסי ובסגנון הונגרי, סלמי צרפתי , סלמי הרץ,  קורנדביף, 
 פרושוטו עגל ועוד.

פסטרמה מהמעשנה הנה פסטרמה הודו מנתח שלם העוברת עישון איטי עם עץ בוק, בעלת צבע
 טעם ומרקם ייחודיים. הפסטרמה עם 20% חלבון ו-2% שומן בלבד, ללא גלוטן.

צלעות אסאדו על האש הנם צלעות בקר מעוצבים, מעושנים וצלויים "על האש" המיוצרות בתהליך 
צליה ארוך על פי מיטב המסורת הארגנטינית. הצלעות עם 16% חלבון, ללא גלוטן. הרוסטביף הנו 
נתח שלם של בקר העובר תהליך צליה בטמפרטורה גבוהה לקבלת טעם ומרקם ייחודיים. הרוסטביף
 עם 19% חלבון ו-3% שומן בלבד, ללא גלוטן.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!