צוקור


צ'וקור הוא מאפה מלוח בלקני, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים, טעים ופשוט להכנה, שהכי מזכיר בורקס שבלול משפחתי גדול במילוי תרד וגבינת פטה.



חומרים

560 גרם (4 כוסות) קמח לבן
 40 גרם (1/4 כוס) קמח תרד לפסטה הטחנות
 1.5 כפיות מלח
 2 כפיות שמן קנולה או כל שמן אחר
 2 כוסות (480 מ״ל) מי ברז חמימים
 1.5 כפיות חומץ רגיל
 1/2 ליטר שמן קנולה לכיסוי הכדורים להכניס אותם למקרר ל24 שעות 



מלית 

100 גרם גבינה בולגרית

חצי מיכל קוטג'
250 גרם גבינה כחושה לאפיה
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 ביצה
מלח
חבילת תרד נקיה וקצוצה

ההכנה:

לפתוח כל כדור לבצק דק מאוד 


לשים את כל החומרים עם הידיים. טועמים ומוסיפים מלח באם יש צורך.לפזר על הבצק לגלגל ולשים בתבנית משומנת ומעל לשים ביצה ושומשום. להכניס לתנור 170 מעלות עד שמשחים

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה