מחרוזת נקניקיות עם ספגטי מבית עוף טוב!
1 חבילה ספגטי בעובי בינוני
1 חבילה נקניקיות חתוכות ל-3\1
1 פחית עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות
3 עגבניות קצוצות דק
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 גבעול סלרי קצוץ
כוס עלי בזיליקום מופרדים
כוס וחצי מים רותחים
2 כפות שמן טיגון
כף שמן זית
כף אבקת מרק
מלח פלפל לפי טעם
אופן ההכנה:
1.נועצים 2-3 יחידות ספגטי בכל חתיכת נקניקיה (זהירות לא לשבור!) ושמים בצד.
2. מחממים סיר גדול עם מעט שמן לטיגון, מוסיפים בצל, סלרי ושום עד שהם מזהיבים קלות.
3. מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
4.מניחים את כל הספגטי-נקניקיות בסיר (זהירות לא לשבור!), מוסיפים את המים הרותחים (לוודא שהספגטי
מכוסה בנוזל) ומכסים. מבשלים על אש בינונית במשך כחמש דקות
5. מסירים את המכסה וממשיכים עד להסמכה מקשטים עם עלי בזיליקום
תגובות
הוסף רשומת תגובה