דילוג לתוכן הראשי

יחיעם COLLECTION סדרת נקניקיות גורמה חדשה!

חברת “מעדני יחיעם” משיקה סדרת נקניקיות גורמה חדשה:

יחיעם COLLECTION


נקניקיות בקר בסגנון אמריקאי, נקניקיות בסגנון צרפתי ונקניקיות בראטוורסט

 בסגנון בווארי, מהוות את סדרת נקניקיות הגורמה המרהיבה של יחיעם, שעולה

 על המדפים.

סדרת נקניקיות COLLECTION של יחיעם מיוצרת מנתחי בשר מובחרים, 

עשירה בחלבון, ללא גלוטן, משווקת באריזת נוחות עם חבק ובעיצוב חדשני.

יצרנית מוצרי הבשר “מעדני יחיעם”, מקיבוץ יחיעם שבגליל המערבי, משיקה 

סדרת נקניקיות גורמה חדשות תחת מיתוג חדש יחיעם COLLECTION. הסדרה 

כוללת 3 סוגי נקניקיות:

נקניקיות בקר בסגנון אמריקאי, עשויות מ-100% בקר פרמיום ומיוצרות על פי

 מתכון וידע של חברת A&H מארה”ב. הנקניקיות מכילות 17% חלבון והן בטעם 

ובמרקם ייחודי.

יחיעם COLLECTION - נקניקיות בקר בסגנון אמריקאי, צילום רמי גררה

נקניקיות בסגנון צרפתי, עשויות מנתחי בקר, הודו ועוף איכותיים, בתיבול אופייני.

 הנקניקיות גדולות ועסיסיות, מכילות 15% חלבון במרקם וטחינה גסים.

יחיעם COLLECTION - נקניקיות בסגנון צרפתי, צילום רמי גררה

נקניקיות בראטוורסט, בסגנון בווארי-גרמני, מכילות 14% חלבון והן בעלות

 מרקם בשרי, חלק ועסיסי ובתיבול אופייני. כל הנקניקיות משווקות באריזות 300 גרם, 5 נקניקיות גדולות באריזה, ובעיצוב חדשני ומרהיב.

יחיעם COLLECTION - נקניקיות בראטוורסט, בסגנון בווארי-גרמני, צילום רמי גררה


סדרת יחיעם COLLECTION מביאה לצרכן הישראלי נקניקים ונקניקיות גורמה

 מהעולם, אשר הותאמו לחיך הישראלי ומיוצרות במפעל יחיעם. הסדרה כוללת

 נקניקים ומעדני גורמה בהם פרשוטו, סרוולד, סלמי צרפתי, מעדן אווז, כתף בקר

 ועוד.

כל מוצרי יחיעם מושקים תחת מיתוג חדש, המבטא את מומחיותה של יחיעם

 בייצור נקניקים, נקניקיות ובשרים מעושנים, בצל ההרים הירוקים והנוף הגלילי 

של יחיעם.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם, אנו שמחים לבשר על השקת

 שלוש נקניקיות חדשות מסדרת הפרמיום החדשה שלנו “COLLECTION”. טעמן, 

מרקמן ואריזתן של הנקניקיות הותאמו לקהל הישראלי והן ישווקו לראשונה לרגל

 ל”ג בעומר ויום העצמאות.

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 26.90 ₪ לאריזת 300 גרם.



הנה מתכון פשוט להכנת מאפה ממולא בנקניקיה:



 מצרכים:

- 1/2 ק"ג קמח

- 1 כף שמרים יבשים

- 1 כף סוכר

- 1/2 כפית מלח

- 1 כוס מים פושרים

- 2 כפות שמן זית

- 8-10 נקניקיות (אפשר חמות או קרות)


 אופן ההכנה:

1. *הכנת הבצק:*

   - בקערה גדולה, לערבב את הקמח, השמרים והסוכר.

   - להוסיף את המים הפושרים ולערבב עד לקבלת בצק אחיד.

   - להוסיף את המלח והשמן וללוש את הבצק במשך 10 דקות עד שהוא חלק וגמיש.

   - לכסות את הקערה במגבת לחה ולהניח להתפחה במקום חמים למשך שעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.


2. הכנת הנקניקיות:*

   - בזמן שהבצק תופח, אפשר להכין את הנקניקיות. אם הן קפואות, להפשיר אותן. אם רוצים, אפשר לטגן או לבשל אותן קלות.


3. *מילוי וגלגול:*

   - לאחר שהבצק תפח, להוציא אותו מהקערה וללוש קלות.

   - לחלק את הבצק ל-8 עד 10 חלקים שווים.

   - כל חלק לרדד למלבן קטן.

  - להניח נקניקיה במרכז המלבן ולגלגל את הבצק סביב הנקניקיה. לוודא שהנקניקיה מכוסה לחלוטין ולסגור את הקצוות היטב.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

טבחה בחצילים טריפולטאי!