אוזני המן לפורים!

אוזני המן

לבצק:



למלית:
ממרח תמרים שופרסלממרח ריבת חלב שופרסל
לקישוט:

אופן ההכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה 3-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  3. ממלאים, מעצבים ואופים: מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח לעלה בעובי 1/2 ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס”מ, מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית ומהדקים.
  4. מניחים בתבניות במרווחים של 2 ס”מ.
  5. אופים כ-15 דקות עד הזהבה.
  6. מצננים היטב וזורים אבקת סוכר. מאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!