כאן גרים בכיף!


חי כיף ראשון לציון – יום של טבע, בעלי חיים וחיוכים לכל המשפחה
יש מקומות שלא צריך לנסוע רחוק כדי ליהנות מהם, ו"חי כיף" בראשון לציון הוא בהחלט אחד מהם. כבר בכניסה מרגישים את האווירה הנעימה – הרבה ירוק, שבילים נוחים ואווירה משפחתית שמזמינה לעצור לרגע את המרוץ היומיומי.
הגן משתרע על פני שטח רחב ומטופח, ובו מאות בעלי חיים ממינים שונים – קנגורו, זברות, קופים, פלמינגו, עופות מרשימים, זוחלים ועוד. אחד הדברים היפים במקום הוא האפשרות להתבונן מקרוב בבעלי החיים, ללמוד עליהם וליהנות מחוויה חינוכית ומהנה גם יחד.
הילדים נהנים במיוחד מפינת הליטוף ומהאפשרות להאכיל חלק מבעלי החיים, ואילו המבוגרים יכולים פשוט ליהנות מההליכה הנעימה בין השבילים המוצלים ומהאווירה הרגועה. בקיץ מתקיימות במקום גם אטרקציות מים, כך שהביקור הופך לבילוי מושלם לימים החמים.
אהבתי במיוחד את התחושה שהמקום מתאים למשפחות עם ילדים בכל הגילים – לא גדול מדי, כך שאין צורך בהליכה ארוכה, אבל בהחלט מלא בפינות מעניינות שמגלים לאורך הדרך.
אם אתם מחפשים בילוי משפחתי קרוב למרכז, שמשלב טבע, למידה והנאה – חי כיף הוא בהחלט יעד שכדאי להכיר. מומלץ להצטייד בכובע, מים ומצלמה, כי אין ספק שתחזרו הביתה עם הרבה תמונות יפות וזיכרונות נעימים.
גולת הכותרת של הביקור בקיץ היא ללא ספק מתחם המים. אחרי הסיור בין בעלי החיים מגיעים לאזור צבעוני ושמח, עם מתקני מים, מזרקות ומתנפחים רטובים שמאפשרים לילדים להשתולל, לצחוק ולהתקרר בימים החמים. בזמן שהילדים נהנים, ההורים יכולים לשבת באזורי הישיבה הסמוכים וליהנות מהרגעים הקטנים של הקיץ.
הפינה של פנינה ממליצה: לפנות לפחות שלוש שעות לביקור, להגיע בשעות הבוקר או אחר הצהריים, ולשלב פיקניק קטן כדי להפוך את היום למהנה עוד יותר.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

כל תלמיד יכול להצליח

ברכת השחר עדות המזרח!

יום של קסם בהיכל הקרח חולון – חוויות וטיפים