טראפלס שוקלד חלווה

 טראפלס שוקולד, , הוא רעיון להכנת קינוח קל ומהיר עבור מי שמארח במהלך ימי הפסח, עם מנה אחרונה מרשימה, טעימה, יפה וכמובן מתאימה לפסח.





הטראפלס שוקולד הוא קינוח שגם ילדים וגם מבוגרים יאהבו, ויכולים לשמש גם כשי נלווה נהדר שיצטרף למתנה לחג הפסח, והוא לא תאמינו ממה הכנתי ממרח חלווה של אחווה ללא סוכר.

ממרח חלוה ללא תוספת סוכר











סדרת הממרחים המתוקים של אחוה כוללת ממרח חלוה, ממרח טחינה עם שוקולד, ממרח טחינה עם סילאן וממרח טחינה בטעם שוקולד ללא תוספת סוכר,

מבוססי טחינה גולמית ומהווים מקור טוב לסידן, ברזל וסיבים תזונתיים •

לסדרה מצטרף ממרח חלוה ללא תוספת סוכר המכיל 100% חלוה ומשמש כמקור טוב לסיבים ולברזל

כל הממרחים כשרים לפסח בהשגחת בד"ץ בית יוסף.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 12 – 14 ₪ לאריזת 400 גרם.

טראפלס שוקלד חלווה


1 חפיסת שוקולד ציפס - כשר לפסח

1 כף שמן צמחי

3 כפות ממרח חלווה של  אחווה

3 כפות גלידה וניל

ספריי לשימון

עזרים:

תבנית קוביות קרח

כוס מדידה ומזיגה מזכוכית בגודל 4 כוסות המתאימה לשימוש במיקרוגל

כף גלידה קפיצית קטנה

מרית גומי

אופן הכנה:

 מכינים כדורי גלידה כמספר השקעים בתבנית קוביות הקרח ומניחים אותם על

מגש נייר אפיה. שמים את המגש במקפיא. מרססים מעט עם ספריי השימון על

תבנית קוביות הקרח ומניחים בצד.

 שמים בכוס המדידה הגדולה את השוקולד צ’יפס וממרח החלווה

ושמן צמחי ומחממים במיקרוגל

בפולסים של 25 שניות, ומערבבים בין לבין (שימו לב לא לחמם יותר מדי כיוון


שכמות הזמן הנדרשת להמסת השוקולד צ’יפס תלויה בעוצמת המיקרוגל).

מוציאים את הכוס כאשר נשארו כמה שוקולד צ’יפס שלא נמסו. מערבבים במשך כ-

5 דקות עד קבלת תערובת אחידה.

 מוזגים כחצי מכמות השוקולד המומס לשקעים בתבנית, ממלאים אותם עד לגובה

1/3. יש להטות את התבנית על מנת שדפנות השקעים יהיו מצופים בשוקולד ככל

האפשר. מוציאים את כדורי הגלידה מהמקפיא ומניחים אחד בכל שקע, כאשר

 עם המרית. מנסים לעשות זאת במהירות האפשרית כדי שלא ימס. מקפיאים את

הטראפלס למשך שעה לפחות.

 כשזה לגמרי קפוא, מוציאים את התבנית מהמקפיא ומוציאים כל טראפל מהתבנית ומגישים לכל הנכדים.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!