מוקפץ ללא גלוטן!

אני בתקופה הזו לא מפסיקה לאכול מהלחץ שעובר עליי בימים אלו.אני מחפשת כעת להכין אוכל שיהיה בריא, אורגני וגם מהיר הכנה ..ויחד עם זאת להפחית פחמימות וקלוריות...ואיזה יופי שמצאתי בבית טבע את האטריות קונג'אק האורגניות של תבואות. קניתי והכנתי ..





 איטריות קונג'אק אורגניות של חברת תבואות. הן עשירות בסיבים תזונתיים, 0 גרם פחמימה, ללא גלוטן, ללא תוספת סוכר, ורק 9 קלוריות ל-100 גרם.

האטריות פרווה, מתאימות לשומרי כשרות, לצמחונים, לטבעונים, לתזונה קטגונית ולשוחרי בריאות.

 

קונג'אק הוא צמח בר רב שנתי ממשפחת הלופיים, הגדל במזרח אסיה, אפריקה, אוסטרליה ובאיים טרופיים. מהפקעות שלו מכינים קמח וג'לטין והוא נפוץ במטבח היפני, הסיני והאסיאתי.

 

האיטריות  מוכנות וצריך רק לסנן, לשטוף במים ולחמם במחבת או במיקרו לדקה או שתיים, לתבל, להוסיף רוטב או להוסיף למרק וזהו, מוכן. בגלל היכולת שלהן לספוח מים הן גם מאוד משביעות אבל שימו לב – מומלץ לשתות איתם גם מספיק מים או נוזלים.



מוקפץ אטריות

  • 2 כפות שמן 
  • 2 גזרים, חתוכים לגפרורים
  • בצל סגול, חתוך לרצועות 
  • פטריות, חצויות או שלמות \
  • בצל ירוק, קצוץ
  • 2-3 שיני שום, פרוסות 
  • אטריות קונגאק ללא גלוטן

רוטב

לרוטב:

  •  כף חמאת בוטנים
  • 2 כפות מים קרים 
  • 4 כפות רוטב סויה 
  • 4 כפות צילי מתוק
  • מעט שמן שומשום
  • רוטב ברביקיו 2 כפות



 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה