"עוף טוב' בעלי סימון ירוק !


 

מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב" –

הראשונים והיחידים בעלי סימון תזונתי ירוק

·        מכילים פחות מ-300 מ"ג נתרן ל-100 גרם  

·        עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה

·        מוצעים כעת באריזות חדשות, איכותיות וחדשניות יותר

"עוף טוב" הינה החברה הראשונה המעלה על המדפים ברשתות השיווק, מוצרי עוף טרי  בסימון תזונתי ירוק שמטרתו לסייע לצרכנים בבחירת מזונות בריאים וגולמיים. העופות הטריים של "עוף טוב"  מכילים פחות מ-300 מ"ג נתרן ל-100 גר' ולכן מקבלים את הסימון הירוק. 

מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב" עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה וכוללים עופות שלמים וחלקי עופות, בהם: כרעי עוף טרי, חזה עוף חצוי טרי, שניצל עוף טרי, שוקי עוף טרי, פילה עוף טרי, עוף שלם טרי, שווארמה פרגית טרי, סטייק פרגית טרי - כולם עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה.

* מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב" בסימון הירוק, אינם כוללים חלקי פנים וכנפיים, מאחר ובהם עדיין לא ניתן להבטיח כמות נתרן נמוכה.

ד"ר אילת הררי, דיאטנית קלינית וחוקרת, יועצת התזונה של חברת "עוף טוב", מסבירה: "העוף הוא מקור לחלבון איכותי, ויטמינים ומינרלים. בסימון ירוק מסומנים רק מזונות התואמים את עקרונות התזונה הבריאה של משרד הבריאות. המזונות שזכו להיכנס לרשימת המסומנים בירוק הם מזונות גולמיים שאינם מעובדים או שעברו עיבוד מינימלי בלבד.  לצד מזונות כמו  חלב ומוצריו, דגים, טופו, שמנים צמחיים, זרעים ואגוזים ניתן למצוא ברשימה הזו גם את העוף (טרי, מצונן או קפוא). בתהליך ההכשרה, העוף סופח מלח. ידוע שצריכת יתר של מלח, עלולה לגרום למחלות כרוניות. לכן רק עופות שעברו תהליכי שטיפה לאחר ההכשרה במטרה להסיר עודפי מלח,  ומכילים פחות מ-300 מ"ג נתרן (המינרל העיקרי שמצוי במלח), זוכים בסימון הירוק".  

מוצרי העוף הטרי של עוף טוב, הם מוצרים איכותיים שעשויים מעופות שגדלו ללא אנטיביוטיקה והסימון הירוק מהווה נדבך נוסף לתו האיכות שלהם. על-פי ארגון הבריאות העולמי עמידות לאנטיביוטיקה היא אחד הגורמים המאיימים על הבריאות הכלל עולמית. שימוש יתר באנטיביוטיקה, הן בטיפול באדם והן בחקלאות, עלול לגרום להיווצרות זני  חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה, ואם אותם חיידקים יגרמו למחלות  בבני אדם, הטיפול במחלות אלו יהיה קשה יותר, זמני האשפוז בבתי חולים יתארכו ותהיה יותר תמותה.

 

מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב", בנוסף להיותם עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ובנוסף להיותם בעלי סימון תזונתי ירוק, מוצעים כעת באריזות חדשות המבטיחות כי המוצרים יגיע לצרכנים ברמת הטריות הגבוהה ביותר, כפי שהם יוצאים מהמפעל. האריזות עשויות מיריעות עמידות במיוחד השומרות על המוצרים ומונעות מגע פיזי עם מזהמים מבחוץ. בנוסף, כל מוצרי "עוף טוב" נארזים במגשיות סופגות נוזלים ובכך תורמות עוד יותר לשמירה על  טריות המוצר.


חיוניקים

 


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה