גבינה צפתית ללא מלח

מחלבות גד מוציאה את המלח מהצפתית ומשיקה: עשירה בסידן, דלת נתרן ודלה בכולסטרול מחלבות גד שקדה על פיתוח מוצר חדש המסייע בתכנון תפריט יומי טוב יותר, ומשיקה גבינה צפתית ללא מלח. הגבינה בעלת יתרונות תזונתיים בולטים, היא עשירה בסידן, דלת נתרן ודלה בכולסטרול, ומספקת תשובה נפלאה, טעימה ובריאה לחובבי הגבינה, הזקוקים להגבלת מלח. הגבינה מכילה 30 מ"ג נתרן בלבד ל- 100 גרם, בהשוואה לגבינות צפתיות אחרות המכילות 1000-700 מ"ג נתרן. כמות הנתרן בגבינה מזערית ואין בה בכדי להשפיע על כמות הנתרן היומית המומלצת למי שמוגבל במלח (2500 מ"ג נתרן ביום) כל היתרונות הבריאותיים הללו, הולכים יד ביד עם טעם מצוין של גבינה המשתלבת נפלא בכל כריך, סלט, מאפה, פסטה ועוד. ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית M.Sc ויועצת למחלבת גד, מפרטת את יתרונותיה של הגבינה : הגבינה הצפתית ללא מלח של מחלבות גד מכילה רק 132 קלוריות ל-100 גרם, ו- 5% שומן בלבד, ולכן מתאימה לאלו אשר זקוקים להגבלת שומן ואף לאלו אשר מעוניינים להפחית במשקל, או לשמור על המשקל הקיים, היות והיא משתלבת מצוין בכל דיאטת הרזיה, ומשדרגת את...