מפרום טריפולטאי מתכון לשבת



1. בקערה לערבב בשר טחון, בצל אחד מגורד, פטרוזיליה קצוצה, מלח, כמון וקינמון ולערבב עד לקבלת תערובת 
הומוגנית.
2. להניח בצד לחצי שעה לספיגת טעמים.
3. לקלוף את התפו"א והחציל. לחתוך באופן הבא - את הפרוסה הראשונה בעובי של 1 ס"מ לחתוך כמעט עד הסוף
 ואת השניה (באותו העובי) עד הסוף כך שנוצר מין "פה פעור" (סנדביץ`).
4. למלא את "הפה הפעור" שנוצר בתערובת של הבשר, כך שמעט מהבשר יבצבץ החוצה. כך למלא את כל הירקות.
5. במחבת לחמם שמן לטיגון קל. להכין בצלחת אחת קמח ובצלחת שניה ביצים מעורבבות עם רסק עגבניות.
6. לטבול את הירקות בקמח ואח"כ בביצה ולטגן עד להשחמה.7. להוציא לנייר סופג.
8. בסיר שטוח לטגן בצל קצוץ ועגבניות חתוכות, להוסיף מלח, פלפל שחור, כורכום ופפריקה ולערבב. להוסיף מים
 ולהביא לרתיחה.
9. להכניס את המפרום המטוגן לסיר ולהביא שנית לרתיחה, לבשל על אש נמוכה שעה.
10. להגיש עם קוסקוס.
11. בתיאבון

כמה תפוח אדמה נכשלו במשימה שלי להכין סנדויץ
כדי להכניס בשר בפנים עד שהצלחתי.



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

טבחה בחצילים טריפולטאי!