יום חמישי, 15 ביוני 2017

מקרוני אנד צי"ז ללא גלוטן!

במיוחד בשבילך בן יקר הכנתי  מאפינס מקרוני אנד צי"ז  שתאכל ותחייך כל חייך ! מתכון של דפני פתיחה עם שינויים קלים .

מאפינס ללא גלוטן.  

250 גרם פסטה ללא גלוטן יש מבחר שלם
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם חמאה עם מלח שאני התאהבתי בה ממש של שופרסל


2 כפות קמח  תירס שופרסל
1 כוס חלב
2 ביצים
מלח
*
3 כפות פירורי קורנפלקס יש מוכן ללא גלוט בשקית.תחפשו באזור ללא גלוטן.  זה כדי לפזר מעל  המאפינס.

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה. שוטפים ומסננים, ומעבירים לקערה גדולה.
במחבת ממיסים 100 גרם חמאה.
כשהחמאה נמסה לגמרי מוסיפים למחבת את הקמח ומערבבים עד שמתקבלת תערובת מוצקה.
מוסיפים את החלב ומערבבים, תוך כדי שמועכים בכף את הגושים שנוצרו. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב ומכבים את האש כאשר התערובת מסמיכה.

מוסיפים את רוטב הבשמל לקערה עם הפסטה ומערבבים. שופכים לתבנית שקעים. מפזרים מעל את פרורי הקורנפלקס. מכניסים לתנור ומחכים בסבלנות עד שנאפה והם הופכים לזהובים. בתאבון.