יום שני, 29 במאי 2017

עוגת גבינה קרה ללא בישול!








בצק
 פתי בר עם 100 גרם חמאה במיקסר לערבב עד פרורים. לשטח ולשמור לציפוי למעלה


 מלית
500 גרם גבינה לבנה
1 גביעי שמנת מתוקה
200 ג` סוכר (כוס)
כפית סוכר וניל
250 מ"ל גבינת שמנת נפוליאון
חצי כוס תרכיז מנגו פריגת
14 ג` ג`לטין- שקית אחת
פודינג וניל אחד
להמיס את הג`לטין, המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערית, להוסיף 4 כפות חלב, להשאיר בצד ל 10 דקות  להכניס למיקרו ל30 שניות.
4. להקציף  שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל. לערבב  גבינה,  חמוצה, סוכר, סוכר וניל. להוסיף לתערובת הגבינה את הג`לטין המומס.  להוסיף את תרכיז המנגו ולקפל את תערובת הגבינה לקרם הוניל. להעביר את קרם הגבינה לתבנית עם 3/4 בצק. לפורר למעלה את 1/4 הבצק  שנותר.
להכניס למקרר להגיש אחרי יום.