מדור לדור מבשלים עם "דורות"!




שוק טלה אפוי עם שום, פול ירוק ולבבות ארטישוק

חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מגישה לרגל חג הפסח מתכון חגיגי לשוק טלה, עסיסי וטעים להפליא, בשילוב טבליות התיבול מתוצרתה, אשר הופכות את ההכנה לפשוטה במיוחד. מתאים להגשה בליל הסדר ובארוחות החג החגיגיות.
מצרכים (ל- 4 מנות):
1.5 ק"ג שוק טלה, עם העצם 
רבע כוס שמן זית 
1 כרישה חתוכה לפרוסות 
4 טבליות שום כתוש דורות 
2  טבליות פטרוזיליה דורות 
600 גרם פול ירוק 
300 גרם תחתיות ארטישוק 
3 כוסות מים 
חצי כוס יין לבן 
מלח ופלפל  

אופן ההכנה:
  1. במחבת גדולה עם שמן זית מטגנים את שוק הטלה מכל הצדדים ומתבלים במלח ופלפל. מוציאים את השוק מהמחבת ומניחים בצד. 
  2. מוסיפים למחבת את הכרישה, הארטישוק, טבליות השום והפטרוזיליה, ומערבבים. מוסיפים את היין הלבן והמים. 
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מעבירים את כל הירקות מהמחבת לתוך תבנית אפייה ומניחים מעל את השוק. מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה וחצי. 
  4. מוציאים את התבנית, מסירים את נייר האלומיניום ומכניסים לעוד רבע שעה לתנור. 
  5. מוציאים את השוק, פורסים ומגישים בתוספת הירקות. 



"דורות" משווקת לרגל חג הפסח את מוצרי השום והתיבול במגשיות חדשות למגוון תבשילי החג
שום כתוש, בצל קצוץ ומטוגן, כוסברה, פטרוזיליה, בזיליקום, ג'ינג'ר ומגוון רטבים בהם שום ודבש, עגבניות בזיליקום, פסטו, סצ'ואן ועוד, ארוזים במגשיות להקפאה  – יעשירו כל תבשיל בטעם וארומה נפלאים מגשיות התיבול של דורות מושקות לרגל החג במתכונים משופרים ובעיצוב חדש
הפסח הזה עומד להיות הרבה יותר קל. חברת דורות, יצרנית מוצרי השום והתיבול מקיבוץ דורות, משווקת לרגל חג הפסח את מוצרי השום והתיבול מתוצרתה באריזות נוחות חדשות ובעיצוב חדש. שום כתוש, בצל קצוץ ומטוגן, כוסברה, פטרוזיליה, בזיליקום, ג'ינג'ר ומגוון רטבים בהם שום ודבש, עגבניות בזיליקום, פסטו, סצ'ואן ועוד, מוגשים במארזי נוחות להקפאה, מחולקים ליחידות בכמויות מדודות המאפשרות שימוש לפי טעם רצוי. מוצרי "דורות" משווקים לרגל החג במתכונים משופרים, בחיזוק הרכיבים הטבעיים, כתושים וקצוצים, ישדרגו כל תבשיל ומאכל באופן פשוט, נוח וקל. 
מגשיות התיבול המחודשות של דורות מהווים מהפיכה בתחום צריכת תבלינים ועשבי תיבול. לדברי איילת שעבני, מנהלת השיווק של דורות, החברה ערכה מחקר מקיף במשך שנה במסגרת שיפור המוצרים. "הכיתוש והקציצה הפכו גדולים יותר להדגשה יותר גדולה של הטעמים והארומה, הגדלנו את הכמות בכל יחידה והחלפנו את הרדיד והמכסה לכזה השומר היטב על הטבליות ולנוחות שימוש מקסימלית. אנו בטוחים שכל מי שעושה שימוש במוצרי התיבול שלנו חווה הכנת אוכל באופן חדש, כזה המעודד אותו לשלב תיבול טרי במזון באופן פשוט וקל".
כשר בהשגחת הרבנות שדות נגב וכשרות למהדרין הרב אפרתי.
מחיר מומלץ לצרכן: 8 – 12 שקלים לאריזות 80 גרם.
להשיג ברשתות השיווק המובחר

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה