יום ראשון, 19 במרץ 2017

סלט עדשים שחורות עם בטטה וסלק!

סלט עדשים שחורות עם בטטה וסלק אפויים

מצרכים (2 מנות)

  • 1 בטטה
  • כוס עדשים שחורות או קינואה שופרסל
  • עלים מ-4 גבעולי פטרוזיליה
  • כוס עלי ארוגולה
  • 8 חצאים של פקאן טבעי
  • 1/4 בצל סגול, פרוס דק
  • גבעול סלרי, פרוס דק
  • וסלק אדום

לרוטב:

  • כף חומץ בלסמי
  • כפית סילאן או דבש שופרסל
  • כפית שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור


ההכנה

מבשלים את העדשים  במים שיהיו רכים,

את הבטטה והסלק חותכים לקוביות ואופים בתנור חם על מגש

מוסיפים את שאר המרכיבים . ושופכים מעל את הרוטב. וזהו בתאבון