יום שני, 6 בפברואר 2017

אוזני המן לפורים!

אוזני המן

לבצק:



למלית:
ממרח תמרים שופרסלממרח ריבת חלב שופרסל
לקישוט:

אופן ההכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה 3-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  3. ממלאים, מעצבים ואופים: מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח לעלה בעובי 1/2 ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס”מ, מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית ומהדקים.
  4. מניחים בתבניות במרווחים של 2 ס”מ.
  5. אופים כ-15 דקות עד הזהבה.
  6. מצננים היטב וזורים אבקת סוכר. מאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.