יום שני, 9 בינואר 2017

עוגילידה מאפינס עם גלידת יוגורט!

חורף עכשיו נשאר לכם גלידה ולא בא לכם לאכול . ממליצה לכם לאפות אותה בתוך מאפינס יצא שיגעון של מאפינס בטעם בננה נסו ותגיבו בתגובות איך יצא לכם.

 עוגלידה מאפינס עם גלידת יוגורט בטעם בננה



1 ביצה
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 ליטר גלידת יוגורט מומסת שאתם אוהבים,
3 כוסות קמח תופח או קמח ללא גלוטן.
אופן ההכנה
שעה לפני ההכנה מוציאים את קופסת הגלידה מהמקפיא ומניחים על השיש, עד שהיא נמסה.אם אתם ממהרים תכניסו למיקרו שתי דקות.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר או סיליקון (כמו בתמונה).

שמים בקערה גדולה גלידה מומסת.
מוסיפים ביצה, שמן, סוכר ותמצית וניל ומערבבים בעזרת כף עץ לתערובת אחידה.
מנפים מעל הקערה קמח תופח.
מערבבים עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
מוזגים את התערובת בעזרת מצקת לשקעים של התבנית (ממלאים כמעט עד הסוף).
מכניסים לתנור ואופים 15-20 דקות עד להזהבה.