אדונית התבלינים אצלי בבית!

תערובות התיבול של "אינה פארמנ'ס"
חותמת של איכות בכל מנה
 איזה כייף להכיר תבלינים חדשים ולנסות טעמים ומתכונים חדשים. הריח שלהם כבר בפתיחת האריזה נתן  חשק לאכול .כמו מאסטר שף הבאתי לילדי לטעום ולחכות לתגובות . והתגובות שקבלתי  שהתיבול ממש הקפיץ והעיף את ארוחת שבת בטעמים חדשים קבלתי 12 נקודות מתוך 12
.,
אינה פארמאנס, כהנת הבישול העולמית,
מציגה את סדרת תערובות התיבול שלה, 10 סוגים במספר,
שמאפשרת לבשלן הביתי (כן, כן גם לך) נגיעה של גורמה בכל מנה.

תערובות התיבול של אינה פארמנ'ס עשויות בעיקר מרכיבים טבעיים,
 ללא מונוסודיום גלוטומט ועם מקסימום טעם, רק לפזר את התערובות על המנה ולהנות מאוכל טעים ועשיר בשניות שגם ילדים וגם מבוגרים יאהבו...זה עד כדי כך פשוט.

תערובות התיבול בסדרה כוללים טעם לכל מנה:
 תערובת למנגל, שום ועשבי תיבול, לימון ופלפל שחור, רוזמרין וזיתים,תבלין קאג'ון, ,לדג, לעוף ולירקות ועוד רבים וטובים שיתנו למנה טעם טבעי וטרי...כמעט ללא מאמץ.

יש תערובות לתיבול מושלמת לתפוחי אדמה קריספיים, תערובת מסאלה שתתן לכם
את הטאץ' ההודי, תערובות לעוף ולדג שפשוט מוסיפים ישירות
ונהנים מגורמה אמיתי...אינה פארמנס, זה עד כדי כך פשוט.

מומלץ לשלב את תערובות התיבול בכל תבשיל, מרינדה, כתוספת לפרורי לחם, בחביתות,
סנדוויצים, מרקים וכדרות, בעל האש ובעצם בכל פעם שאתה רוצים להכין משהו טעים
תוכלו למצוא תערובת תיבול מתאימה של אינה פארמנ'ס.

 השידרוג והטעם המעולה יבואו בקלות וכל המשפחה תהנה מהם.
את התבלינים ותערובות התיבול של "אינה פארמנ'ס" ניתן להשיג במגוון ענק
של מעדניות, חנויות גורמה, חניות מתמחות ואיטליזים כמו גם ברשתות סטופמרקט וגולף אנד קו. הפצה בלעדית - "ג'רמי גורמה" 09-7443077.
כשר בהשגחת בד"צ קייפטאון ובאישור הרבנות הראשית לישראל.


עגבניות ממולאות
עם תערובת לתיבול לימון ופלפל שחור של אינה פארמנ'ס

מצרכים

6 עגבניות גדולות
4 כרישה
3 בצלים סגולים גדולים
100 גרם צנוברים
כף גדושה תערובת לתיבול לימון ופלפל שחור של אינה פארמנ'ס
לימון שלם
150 גרם כדורוני בייבי מוצרלה
2 גביעי יוגורט עזים
3 שיני שום
חופן נענע
חצי כפית מלח

אופן ההכנה

מקפדים את ראשי העגבניות ומוציאים את תכולתם .ממיסים חמאה (או גהי) במחבת ומטגנים בצל  וכרישה עד לריכוך, מוסיפים את הצנוברים,את תכולת העגבניות, את תערובת התיבול לימון ופלפל שחור ומלח ומטגנים עד שהתערובת אחידה.
 ממלאים את העגבניות שלנו בתערובת ואופים בתנור 200 מעלות למשך כ20 דק'
מעל כל עגבנייה מניחים - 4 כדורי מוצרלה ומחזירים לתנור לעוד כחמש דק על 250 מעלות.

לרוטב – מערבבים נענע קצוצה עם שום קצוץ דק ויוגורט עזים.
להגשה - מניחים את העגבניות הממלאות בכלי הגשה שטוח וגבוהה ומזליפים עליהם את הרוטב עד שהם מעט שוחות בו.




פרגית וסלט חומוס
 עם תערובת תיבול קייג'ון של אינה פארמנ'ס
מצרכים
250 גרם גרגירי חומוס מבושלים ומוכנים לאכילה
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
צרור נענע
לימון שלם
3 כפות תבלין קייג'ון
4 סטייק פרגית 150 גרם כל אחד

אופן ההכנה
משרים את סטייק הפרגית לילה בתערובת של שמן זית ו2 כפות תבלין קייג'ון.
קוצצים את הנענע הפטרוזיליה והכוסברה ומערבבים עם גרגירי החומוס, מתבלים בלימון שמן זית מלח וכף מתבלין הקייג'ון,את הסטייק צולים כ2 דק מכל צד.
מנת סלמון ופלפלים
עם תערובת לתיבול שום ועשבי תיבול של אינה פארמנס
מצרכים
20 מיני פלפלים אדומים ירוקים וצהובים
חצי כוס דבש
 פילה סלמון 500 גרם
כף גדושה תערובת לתיבול שום ועשבי תיבול של אינה פארמנס

אופן ההכנה
מברישים היטב את פילה הסלמון ברבע כוס דבש, 2 כפות שמן זית ו2 כפות תערובת לתיבול שום ועשבי תיבול. את המיני פלפלים מערבבים עם רבע כוס דבש, כף שמן זית וכף תבלין
מחממים תנור ל- 200 מעלות ואופים את הפלפלים והסלמון כ 20 דק'.




כל התמונות והמתכונים באדיבות דפנה בר-שדה יועצת קולינארית לחברת מרום משה בע"מ.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה