יום שישי, 22 ביולי 2016

עוגיות שיבולת שועל ללא גלוטן!

עוגיות שיבולת שועל

לרגישים לגלוטן אבל שמותר להם לאכול שיבולת שועל
הבן שלי רגיש לגלוטן אבל מותר לו לאכול שיבולת שועל.



  • ל-45-50 עוגיות:
  • 2/3 כוס סוכר חום בהיר
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית תמצית וניל (לא חובה)
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 60 גרם חמאה רכה
  • 1 כוס קמח ללא גלוטן.
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 11/2 כוסות שיבולת שועל טחון
  • 1/2 כוס חמוציות
  • שוקלד מריר קוביות
  • ההכנה מערבבים הכל במיקסר שתי דקות יוצרים עיגולים , מכניסים לתנור טורבו 160 מעלות.בתאבון