יום חמישי, 21 ביולי 2016

תירס חם תירס חם ! גם בלב וגם בלביבה!

לביבות תירס משודרגות



קופסת תירס בשימורים
מלח פלפל
2 בצים
3 כפות קמח . אפשר גם קמח ללא גלוטן
גבינה צהובה עמק כמה פרוסות שניים שלוש
גבינת שמנת בטעמים כמו בצל או פילפל חלפניו משדרג את הלביבה

ההכנה מערבבים הכל מטגנים בשמן חם בתאבון.

דרך אגב הבת שלי אמרה שהגבינה עם הבצל כל כך טעימה שחבל לבזבז אותה בבישול טעימה על קרקרים . ממש חגיגה אמיתית.

תנובה יצאה במהדורה חדשה לאוהבי הספייסי עם פלפל חלפיניו.וגם בטעם בצל חגיגה לחייך.עם 16 אחוז בלבד.