יום שני, 30 במאי 2016

פשטידת תפוח אדמה עם רוטב עגבניות

פשטידת תפוח אדמה וגבינות





חומרים

דפי לזנייה
3 ביצים
מיכל קרם פרש 30 אחוז של ' תנובה
מיכל גבינה בולגרית פיראוס
פטריות קצוצות דק
מיכל קוטג' - 250 גר' תנובה
 
6 פרוסות גבינת עמק או
פתיתי מוצרלה השף הלבן
10-8 עגבניות  וקצת רסק עגבניות
לתיבול:
כף מלח
בזיליקום יבש / טרי קצוץ
אורגנו יבש / טרי
שן שום קצוצה
מעט פרמזן מגורד

פשטידת פסטה גבינות ועגבניות- אופן הכנה:

שמים דפי לזניה על המגש

שמים בקערה גדולה ומוסיפים את כל המרכיבים מלבד פרוסות הגבינה הצהובה . ומערבבים.

מורחים מעט שמן זית על תבנית מרובעת ושופכים את התערובת פנימה -על דפי הלזניה  וסוגרים בדפי לזניה ומעל גבינה צהובה  ,מכניסים לתנור על חום בינוני 180 מעלות - לכעשרים דק' עד שפני הפשטידה שחומים ויפים. מוציאים - פורסים לריבועים ומגישים עם סלט מרענן.
בתיאבון.