יום חמישי, 14 באפריל 2016

יש לי גלידה הכי טבעונית

רשת דלי קרים המונה 30 גלידריות המפוזרות בארצנו,
משתפת פעולה עם העמותה ויגן פרנדלי ומשיקה פרוזן טבעוני
(העשוי מחלב אורז) וכן 2 טעמים נוספים (שוקולד מריר ופרלינים) -באותה המתכונת.
שרון בן בסט מבעלי הרשת : "אנחנו שמחים להרחיב את ההיצע שלנו ולתת אלטרנטיבה לקהלינו הטבעוני הגדול . האמת שאנחנו מאוד מרוצים מהתוצאה  וכנראה שזוהי סנונית  ראשונה לטעמים נוספים"
עמרי פז, יו"ר עמותת ויגן פרנדלי: שמחנו לגלות שגם רשת הגלידריות הענקית "דלי קרים" עשתה מהלך מבורך לטובת הקהל הטבעוני ההולך וגדל והוסיפה אופציות טבעוניות רבות. בכך הרשת תורמת להגדלת ההיצע הטבעוני בכל רחבי הארץ"
  שמחתי להכיר ולטעום גלידה שהיא על בסיס חלב אורז כי הנכדים שלי אוהבים גלידה ותמיד הם רוצים דווקא אחרי בשר. אז לשומרי מסורת בשר חלב זו ממש בשורה גלידה טעימה אכותית ואין בעיה לאכול אחרי מנת בשר או עוף.
 וגם לרגישים ללקטוז אין בעייה לאכול את הגלידה הזו. וגם סתם לאנשים שרוצים לאכול גלידה טבעונית מכל מיני סיבות.