יום שלישי, 8 במרץ 2016

שימו שמן!


סדרת השמנים החדשה מבית "הוילרי ורנולז"

כבר יותר מחצי מאה, במפעל בוטיק בלב צרפת שמתמחה בכבישת שמנים בלבד, מייצרים במסירות ובעבודת יד, 4 סוגי שמנים נפלאים ממשפחת האגוזים שמהווים סוד של רבים מהשפים לתת למנות טעם יחודי שאורחים אוהבים. השילוב בין הידע הנצבר, איכות חומרי הגלם והמסורת מובילה למצויינות של "הויילרי ורנולז" ונותנת לכם להרגיש כמו שפים אמיתיים המטבח תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים ובריאים.מדובר במוצר יחודי מאד שאין כמוהו בארץ כלל ומעולם לא היה כמוהו בכשרות מלאה כמו היום.
שמן טהור 100% באיכות גבוהה, בריא ובאריזה שומרת טריות ויפה במיוחד

השמנים מכילים 100% אגוזים טהורים הנכבשים בשיטה מסורתית המבטיחה טעם נהדר לכל שמן,
אריזות האלומניום עם הפקק לסגירה נוחה ונקייה מגינות על השמן מאור, חמצון ונזקים אחרים
ומגיעות בגודל אידיאלי של 250 מ"ל לבשלן הבייתי.
האריזה האיכותית מבטיחה שמן טהור ללא טעמי לוואי באריזה מדליקה שכיף לשים על השולחן
או לתת כמתנה נפלאה לחג.

עכשיו פשוט וכיף להוסיף לכל מנה שמנים בריאים וטעימים רק של "הויילרי ורנולז".

שמן אגוזי מלך
בעל ארומה אגוזית עשירה, מעולה לטיבול סלטי עלים,קרפציו, סביצ'ה וגבינות, בלתי אפשרי לעמוד בפניו שהוא מוסף לקינוחים או למאפים מתוקים ומלוחים.
נסו לשלב אותו בסלט הירקות או הקינואה להדגשת טעמים אגוזיים נפלאים.
גם אנשובי או תפוחי אדמה ישודרגו עם כמות קטנה של השמן הנפלא הזה.

סגולות:
        עשיר בחומצות שומן בלתי רוויות שמסייעות בהפחתת רמות הכולסטרול הרע.
        עשיר באומגה 3 ו 6
        השומנים הבריאים מקטינים את הסיכון למחלות לב.
        מצויין למפרקים.

שמן שקדים
בעל ארומה עדינה יחסית אשר נפתחת נהדר בתיבול של סלט,מיונז או דגים.
מעולה כנותן טעם לגרנולה, לשימוש עם אבוקדו ולתיבול עדין של דגים ובעיקר סלמון ודניס.
פסטה ומאכלים איטלקיים נהנים מאד מהארומה והטעם העדין שבשמן זה.
 
ידוע בתכונותיו הנפלאות גם לעור, לציפורניים ולשיער.

סגולות:
        עשיר בחומצות שומן כגון בטא סיטוסטרול הידוע כמגן על הלב ובעל תכונות אנטי דלקתיות.
        מכיל ויטמין E אשר מהווה נוגד חמצון וידוע כמעכב הזדקנות תאים.
        שמן השקדים ידוע גם ביתרונותיו בשימוש על העור. השמן מסייע לשיקום הוער, משאיר תחושה רכה ונעימה ובעל מרקם קליל.
        ברפואה המסורתית נהוג להשתמש בשמן שקדים כנגד אקנה, אקזמה, נשירת שיער ואפילו נגד קשקשים.
         מכיל ויטמינים E,B וP ועשיר באומגה 3ו6.

שמן פיסטוקים
בעל טעם חזק וארומה מדהימה של פיסטוקים אשר מחמיאה גם למנות מתוקות וגם למנות מלוחות.
מעולה במנות עוף,מרקים כתומים, ירקות מוקפצים, ונותן לכל מנה טעם איכותי של גורמה.
בשילוב עם חומץ בלסמי מתקבל ווינגרט שאי אפשר לעמוד בפניו.
הוספת כפית של שמן פיסטוק מעלה גלידות מתוקות בכמה רמות לקינוח הגורמה הבא שלכם.
נסו להוסיף כפית גם לפסטו,למרוח על הפיצה או להוסיף לפסטה ותשדרגו אותם בכמה וכמה רמות.

סגולות:
      ●        מועיל ומרגיע פצעים בפה ובחנכיים.
      ●        ברפואה המסורתית משמש גם נגד בעיות בקיבה ולהקלה על אנמיה
         מחקר קבע כי צריכה קבועה של פיסטוק מסייעת בעיכוב מחלות כרוניות

שמן אגוזי לוז
שמן מתקתק וטעים במיוחד, חביב השפים.
תהנו להשתמש בו בווינגרטים לסלט, עם גבינה או עם מנות דג למינהם.
כל מנה מתוקה גם תקבל טעם נפלא של אגוזי לוז ובשילוב עם שוקולד (או אפילו נוטלה) הילדים שלכם (ואתם) תהנו מאוד.
שמן אגוזי לוז בהחלט יכול גם להחליף שמן זית במגוון שימושים כמו תיבול או בפסטו להעשרת טעמים.
 
סגולות:
        מכיל ריכוז של פלבנואידים שמהווים נוגדי חימצון חזקים
        מכיל ויטמין אי מסוג Alpha-tocopherol ( אלפא טוקופרול) המחזק את הגמישות של העורקים וכלי הדם ומחזק את מערכת החיסון בין שאר יתרונות.
        מחזק את יכולת הגוף להתמודד עם וירוסים.


את השמנים המיוחדים של "הוילרי ורנולז" ניתן להשיג ברשתות טיב טעם, עדן טבע, סטופמרקט, רשת אניס, במעדניות, חנויות מזון מתמחות ובבתי טבע ברחבי הארץ. משווק בבלעדיות ע"י חברת אימפורט פור יו - 09-9580522.
כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף ובאישור הרבנות הראשית לישראל



קדאיף בשמן פיסטוק

 100 גרם מרגרינה
שליש קופסא קדאיף קפוא
 חצי כוס מיץ תפוזים
 5 כפות אבקת סוכר
 200 גרם גבינת שמנת
 חופן פיסטוקים
 3 כפות דבש
3 כפות שמן פיסטוקים הוילרי ורנולז

 מפשירים את הקדאיף ומערבבים היטב עם החמאה המומסת ו2 כפות אבקת סוכר גדושות.
 מחלקים את הקדאיף המעורב לרינגים או לתבניות סיליקון קטנות של עוגות אישיות.
את גבינת השמנת מקציפים עם אבקת סוכר ו4 כפות שמן פיסטוקים
וממלאים בתערובת את הרינגים\התבניות.
 סוגרים בשארית תערובת הקדאיף ואופים ב 180° עד להשחמה.

בסיר,  מביאים לרתיחה את מיץ תפוזים והדבש ומצמצמים עד לרוטב חצי סמיך.
את הפיסטוקים קולים עד להשחמה על מחבת.
מצננים מעט את המאפים, מוסיפים לרוטב המצומצם 3 כפות שמן פיסטוק ומזליפים אותו על הקדאיף.

בתאבון.