עוגת שוקולד ללא ביצים





2 כוסות קמח תופח שופרסל
1 כוס סוכר
1 כוס שוקו  אבקה שופרסל
1/2 כפית מלח
2 כוסות מים רתוחים
1/2 כוס שמנת מתוקה
שוקולד  עם אגוזים שופרסל

לקרם
5 כפות אבקת שוקו שופרסל
חצי גביע שמנת מתוקה 
כף קפה נמס שופרסל

אופן ההכנה:

1. בקערה מערבבים קמח וסוכר, מוסיפים  אבקת שקו ומלח ומערבבים.
2. מוסיפים את המים הרתוחים ואת השמנת המתוקה ומערבבים היטב
3. משמנים תבנית ושופכים את התערובת.
4. אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות. מצננים
לקרם:
5. מערבבים את אבקת השוקו והקפה נמס  עם השמנת המתוקה בעזרת כפית היטב עד שנוצרת משחה נוזלית ושופכים על העוגה

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה