יום חמישי, 8 בינואר 2015

סלט עדשים וחצילים מטוגנים




מרכיבים
100 גרם בורגול גס
100 גרם עדשים שחורים
100 ג'ר בטטה בקוביות של 1 סמ
 חצילים קוביות מטוגנים
לקשוט גרגרי רימון
חסה ושומר שטופים קצוצים
1/2 בצל
3 כפות סילאן
חצי לימון
3 כפות שמן זית
3 כפות פקאן מסוכר

200 ג'ר בולגרית מעודנת
מעט מלח
מעט פלפל
אופן הכנה:
יש לבשל את העדשים כ- 22 דקות במים רותחים, לסנן במסננת ולשטוף עד שהעדשים בטמפרטורת החדר. את קוביות הבטטה נאפה בתנור עד להשחמתן מעט ואת הבורגול נשרה עם כ- 100 מ"ל מים רותחים במשך כחצי שעה.ולאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים.